De Kolenkitkerk het prachtige monument in Amsterdam-West ondergaat een grondige renovatie. En die was hard nodig. We zijn al gestart met het dak en goed op weg. En nu zijn we klaar voor de volgende fase. Daarvoor hebben we ook weer financiering nodig. De schatting daarvoor is 5 miljoen euro.

Helpt u mee om dit monument te behouden?

We hebben de AMBI status en alle giften zijn aftrekbaar van de belasting. Klik hier voor meer info.

De Amsterdamse Kolenkitkerk wil een deel van de renovatie werkzaamheden d.m.v. crowdfunding bekostigen. We hebben in totaal € 5.000.000 nodig.

Renovatie kosten bijeenbrengen door middel van crowdfunding

Wat houdt crowdfunding precies in? Crowdfunding betekent dat je met een grote groep mensen gezamenlijk een mooi project financiert. Voor de renovatie is een bedrag begroot van € 5.000.000 verspreid over 5 jaar. Dit betekent per jaar een bedrag van € 1.000.000. Om dit te realiseren zullen wij buiten de crowdfunding ook een aantal events organiseren (zover de Corona situatie dit toelaat). Het projectteam staat open voor suggesties. Mogelijk heeft u connecties en kunt u ons helpen bij de crowdfunding. Wij hebben een grote God en ge-loven dat niets onmogelijk is. Wij vragen om uw steun en om uw gebed. 

Ingezameld

DOE MEE EN SPONSOR DE RENOVATIE VAN DE KOLENKITKERK,

Alvast bedankt!