Stichting Vrienden van de Kolenkit

De Stichting Vrienden van de Kolenkit in is opgericht in maart 2013 en draagt zorg voor
zowel de kerkelijke als de maatschappelijke functie van de Amsterdamse Kolenkit; Opstandingskerk.

Cultuur in de kerk

Daarnaast zet de Kolenkit zich ook in voor cultuur in de kerk, zoals exposities, concerten en overige activiteiten. Het historische kerkgebouw de Kolenkit staat vermeld als Rijksmonument en is geheel afhankelijk van donaties om restauraties en onderhoud van dit markant gebouw te realiseren. Wij doen een beroep op bijdragen van bedrijven, fondsen, kerkelijke gemeenten, stichtingen en particulieren.

Door de stichting een warm hart toe te dragen en daardoor een vriend te worden van de Kolenkit, biedt u ons de mogelijkheid om dit te kunnen blijven realiseren.

Stichting Vrienden van de Kolenkit

U kunt ons steunen door een donatie te doen op IBAN rekeningnummer NL68INGB0008273284 t.n.v. Stichting Vrienden van de Kolenkit.

Speciaal voor onze donateurs organiseren wij diverse activiteiten en evenementen die u gratis of tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden.

Wist u dat Stichting Vrienden van de Kolenkit een door de belastingdienst goedgekeurde ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is?

Dat houdt in dat in sommige gevallen een donatie belasting aftrekbaar is.

Voor de voorwaarden omtrent schenkingen en donaties kunt u terecht bij belastingdienst.nl

Being a Christian is more than just an instantaneous conversion – it is a daily process whereby you grow to be more and more like Christ.

Billy Graham

Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.

Martin Luther King, Jr.

God cannot give us a happiness and peace apart from Himself, because it is not there. There is no such thing.

C. S. Lewis

Kom eens kijken in de Kolenkit

Elke week organiseren wij diverse activiteiten en evenementen die u gratis of tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden. Kijk in onze agenda.