Het bedrijf Kuldipsing in Suriname vierde in 2019 net als het internaat Eben Haezer het 40 jarig bestaan. Mede daardoor heeft Kuldipsing ons internaat Eben Haezer in Kampung Baru Suriname uitgekozen voor een fantastisch renovatie project.

De renovatie van het weeshuis Eben Haëzer is onderdeel van van het “Kuldipsing Social Support 2020” plan van het bedrijf. Kuldipsingh zet zich altijd graag in voor de Surinaamse gemeenschap. Ondanks de beperkingen van de Covid-19 zijn zij doorgegaan met de uitvoering van het project.

Dit keer werd de stichting Eben Haëzer ondersteund door het renoveren van toiletten, het plaatsen van een buitenkraan waar kinderen hun handen en voeten kunnen wassen na het spelen en het gebouw is geverfd.

Verder zijn de kinderkamer en de woonkamer nu koeler door de plaatsing van plafondventilatoren. Ook zitten hun tassen netjes opgeborgen in de nieuw geplaatste lockers en kunnen ze genieten van een mooi schoolbord dat hun creativiteit een extra boost geeft.

Speciale dank van Orvea Cooman aan Kuldipsingh

“Woorden zijn niet genoeg om onze speciale dank uit te spreken aan het bedrijf Kuldipsingh voor haar genereuze Sociale Steun 2020 bij de stichting Eben Haëzer. We zijn gewoon verbaasd over de uitstraling van het gebouw, dat van binnen en buiten volledig geschilderd is, de vernieuwde keuken, toiletten en ventilatoren. Je steun bij het creëren van een veilige plek voor de kinderen is onbeschrijfelijk. Als bedrijf ben je een voorbeeld voor ons allemaal in Suriname.” – Orvea Cooman

The Kuldipsingh Group

Op het gebied van bouwmaterialen van hoge kwaliteit en aan de bouw gerelateerde diensten, is Kuldipsingh toonaangevend in Suriname.
Maar ook voor wegenbouw en waterbouw, olieveld diensten, verhuur van zwaar materieel, havendiensten, waardetransport en geld wisselen, bent u bij Kuldipsingh aan het juiste adres.

Wilt u ook helpen?

U kunt een vrijwillige bijdrage storten op naam van Stichting Hulp in Nood – NL82ABNA0480425922. Alvast bedankt. Meer informatie over ons weeshuis Eben Haëzer in Suriname vindt u op de SARAMACCA pagina.

Een live verslag

In de onderstaande video ziet u een mooi verslag over wat het Kuldipsingh Treats Foundation voor het weeshuis Eben Haëzer in Kampung Baru in Suriname heeft gedaan.