Om de ontmoeting tussen kinderen en de wijk en daarmee de onderlinge band te versterken, organiseren wij elk jaar een kindermiddag buurtfeest met sport en spelelementen, georganiseerd door Stichting House of Charity te Amsterdam.

De kindermiddag wordt op 2 locaties in de Kolenkitbuurt gehouden. Op de 1e locatie is er sport en spel, een springkussen, kindertent en een salsaworkshop. Op de 2e locatie wordt er een voetbaltoernooi georganiseerd, een speurtocht en is er vrij spel.

Mocht je je willen opgeven voor het voetbaltoernooi dan kun je je vervoegen op de dag zelf bij een van de organisatoren. Locatie 1 is bij de stoepen voor de Kolenkit. Locatie 2 is in de Blauwvoetstraat/Speeltuin Ernest Staesplein.

Gospelconcert
Al 37 jaar hebben wij een weeshuis/ internaat op Saramacca, Suriname die wij ondersteunen.
Als zendingsgemeente investeren wij in de toekomst van deze kinderen. Vandaag dat wij jaarlijks activiteiten organiseren om deze kinderen te helpen. Kom naar het concert en neem vrienden en kennissen mee. Ook worden er op de avonden diverse hapjes en gerechten uit verschillende landen verkocht. De gehele opbrengst wordt besteed voor het weeshuis Eben Haezer in Saramacca te Suriname.