Opstandingskerk De Kolenkit presenteert: “Het jaarlijkse Kerstconcert en Kerstdiner 2023” in het Amsterdamse Kolenkitkerk gebouw. Het het was weer een gezellig feest.

De kerstviering is dit jaar op Zaterdag 16 december.

De kosten hiervoor zijn:

• € 34,95 p.p. (inclusief diner)

• € 17,50 kinderen van 3-10 jaar

• Geeft u zich hiervoor tijdig op.

• Er zijn 150 plaatsen beschikbaar.

• Mocht u enige allergieën of dieetwensen hebben wat betreft het eten, geeft dit aan in het formulier of neem uiterlijk een week van tevoren (9 december) contact met ons op.

• Aanvang 18:00 uur

• Locatie: De Leeuw van Vlaanderenstraat 124, 1061 CV Amsterdam

Reserveer plaatsen middels dit formulier of stuur een email naar info@kolenkitkerk.nl of bel naar 020 686 64 69

Kerstgroet en Nieuwjaarswens voor 2024
Het Kerkbestuur en het bestuur van Stichting Hulp in Nood willen u gezegende Kerstdagen toewensen en een Nieuwjaar in 2024 vol hoop, kracht en moed. Ook dit jaar zal weer de geschiedenis ingaan als een memorabel jaar waar wereldwijd veel is gebeurd.

De bijbel leert ons in Psalm 31:25 -“Wees sterk en uw hart zij onversaagd, gij allen, die op de Here hoopt”.

WE ZIEN U GRAAG!