Met veel genoegen blikken wij terug op een geslaagd evenement waarbij wij als de Opstandingskerk (Kolenkitkerk) ons sterk hebben gemaakt om de eenzaamheid tegen te gaan.

Het initiatief vanuit BANKENCOLLECTIEF (Protestantse diaconie) is niet onopgemerkt gebleven bij de kerken in Amsterdam. Onze gemeente de Opstandingskerk (Kolenkit) heeft letterlijk en figuurlijk de banken buitengezet. Velen kwamen op de uitnodiging af en gaven gehoor aan de uitnodiging.
Zo willen wij in het bijzonder pastor John Gosselaar bedanken voor zijn muzikale bijdrage aan dit evenement. Er was ook een jonge getalenteerde muzikante die haar muziek had geschreven. Ook zij kreeg een podium op dit event.

Het bestuur van de Kolenkitkerk wil in het bijzonder de winkeliers rond de Kolenkitkerk bedanken die door middel van sponsoring hun bijdrage hebben geleverd. Graag willen wij dit evenement herhalen. Eind november 2017 zullen wij een community meets familyday organiseren. Houd de agenda in de gaten. En tot dan!

Hieronder een overzicht van de dag in een kleine foto gallery. (klik op de foto voor een vergroting en op pijltje naar rechts op uw toetsenbord voor de volgende foto).