1. Evenementen
  2. Kolenkitkerk

Kolenkitkerk De Leeuw van Vlaanderenstraat 124, Amsterdam

Een bidstond is een bijeenkomst om gezamenlijk tot God te bidden, al dan niet met een bepaald thema. Over het algemeen kunnen de verschillende deelnemers hierbij hardop om de beurt een kort gebed opzeggen.

Bijbelstudie (online)

Kolenkitkerk De Leeuw van Vlaanderenstraat 124, Amsterdam

Bijbelstudie geeft je inzicht in Gods Woord. Door samen te zoeken naar de schatten in Gods Woord leer je de Bijbel beter begrijpen. Elke dinsdag in de Kolenkitkerk in Amsterdam

Bijbelstudie (online)