Weergaven navigatie

Online

Bijbelstudie geeft je inzicht in Gods Woord. Door samen te zoeken naar de schatten in Gods Woord leer je de Bijbel beter begrijpen. Elke dinsdag in de Kolenkitkerk in Amsterdam

Koffiemiddag

Kolenkitkerk De Leeuw van Vlaanderenstraat 124, Amsterdam, NY, Nederland

Komen jullie ook gezellig langs op de Kolenkit koffiemiddag? Deelname is gratis. Kent u iemand in uw buurt, familie, vrienden en/of kennissenkring voor wie de koffiemiddag een mooie gelegenheid zou kunnen zijn om met andere mensen in contact te komen, een praatje te doen onder het genot van een kopje thee, koffie en een koekje?

Kolenkitkerk De Leeuw van Vlaanderenstraat 124, Amsterdam, NY, Nederland

Elke zondag is er ook een kinderdienst / zondagsschool van de Opstandingskerk, de Kolenkit waarbij de kinderen worden onderwezen in het christelijke geloof en de Bijbelse geschiedenis. Er worden worden zondagschoolwwekjes gemaakt en er wordt gezongen.

Koffiemiddag